Tuotteemme

Tuotevalikoimaamme kuuluu niin pienet kodinkoneet kuin suuret kodin kylmälaitteet ja pesukoneet. Lisäksi meiltä löytyy kattava valikoima ilmalämpöpumppuja ja puutarhakoneita.


Pienet kodinkoneet

Pienet kodinkoneisiin kuuluvat esimerkiksi kahvin- ja vedenkeittimet, tehosekoittimet, vatkaimet, silitysraudat, hiuskuivaimet, kihartimet, parranajokoneet, trimmerit, verenpaine- ja kuumemittarit, sähköhammasharjat yms. Tuotemerkkeinä ovat muun muassa Moccamaster, Wilfa, Philips, Helkama, Omron, Braun, Adler ja AEG.

Suuret kodinkoneet

Suurten kodinkoneiden valikoimaamme kuuluvat muun muassa jääkaapit, jääkaappipakastimet, kaappi- ja säiliöpakastimet, pyykin- ja astianpesukoneet. kuivausrummut, liedet- ja liesituulettimet, mikroaaltouunit, pölynimurit ja televisiot. Tuotemerkkeinä ovat muun muassa Asko, Upo, Electrolux, Helkama, Rosenlew, Luxor ja Panasonic.

Stiga puutarhakoneet

Lumisade ei enää ole ongelma, vaikka se olisi miten kova tahansa! STIGA:n yksivaiheiset lumilingot ovat todella hyviä putsaamaan kevyemmän lumen tasaisilta pinnoilta. Toimitamme myös varaosat Stiga puutarhatuotteisiin

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu lämmittää asuintilat tehokkaasti ja hyvällä hyötysuhteella. Myös tilojen jäähdytys on ilmalämpöpumpulla edullista toteuttaa.

Kiinnostuitko tuotteistamme?

Ota yhteyttä