Toimitus

Lähetysehdot

Toimittaminen

Toimitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Toimitukset asiakkaalle tapahtuvat postipaketteina tai kirjeinä, ja pääsääntöisesti Postin välityksellä, joissakin tapauksissa TNT:n tai muun kuljetusliikkeen välityksellä. Pekan kone pidättää itselleen oikeuden valita toimituksessa käytettävän kuljetustavan.

Asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen (Suomessa) toimitettaessa toimituskulut lisätään tilaukselle, perustoimitusmaksu on 7,5 euroa sisältäen arvonlisäveron 24%. Poikkeuksellisen suurten tai painavien tuotteiden toimituskulut saattavat olla huomattavasti korkeammat.

 

Tehdyt tilaukset käsitellään viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Varastossa olevien tuotteiden toimitusaikatavoite on pääsääntöisesti 1 - 5 arkipäivää tilauksen käsittelystä, maksimissaan kuitenkin tavoitteellinen toimitusaika on neljä arkipäivää. Pekan kone ei vastaa toimituksen viivästymisestä missään tapauksessa millään tavoin, eikä asiakkaalla ole oikeutta saada viivästyksestä korvausta, ellei tapauskohtaisesti erikseen niin sovita. Asiakas voi olla yhteydessä Pekan koneeseen puhelimitse tai sähköpostitse tiedustellakseen toimitusaikaa ja toimituksen tilannetta. Joissain tapauksissa asiakkaalla on mahdollisuus seurata toimitustilannetta internetissä Postin postipakettien seurantapalvelun välityksellä.